Parcul de agrement și sport Călimănești – Jiblea

“Sportul în natură, sănătate pură!”

întrebări frecvente

Nu ai ajuns încă la mare dar tânjesti după o plimbare pe apă, să simti mângâierea soarelui şi briza aerului care-ti flutură pe la urechi. Alege o plimbare cu vaporasul pe râul Olt.

Plimbarea cu vaporașul este o modalitate de petrecere a timpului liber alături de familie şi prieteni prin care de poti bucura de un cadru deosebit oferit de natură.

Îmbarcarea se face din Călimăneşti, de pe faleza Parcului de sport şi agrement Jiblea, până la Mânăstirea Cozia, iar circuitul dus-întors durează aproximativ 60 de minute.

Programul de plimbare este între orele 09.00-20.00 de miercuri până duminică, cu menţiunea că ultima plimbare se face cu o oră înainte de închiderea programului.

Rezervări şi informaţii suplimentare: 0722.767.829

Parcul de agrement din localitatea Jiblea amenajat pe o suprafaţă de 13.162 mp încurajează practicarea sportului prin închirierea terenurilor de tenis şi de minifotbal şi atrage vizitatorii în vederea petrecerii timpului liber întru-un cadru natural asigurându-vă accesul, cu respectare programului de funcţionare, pe pista de role, locul de joaca pentru copii şi pe aleile pietonale.

Despre noi

povestea noastră