Parcul acvatic și centrul de relaxare Călimănești

Costi-Radulescu
Bine ați venit

câteva cuvinte despre proiect

„Mirajul Oltului - extinderea infrastructuriii turistice de agrement a staţiunii Călimăneşti-Căciulata“ este cel mai mare proiect turistic din judeţul Vâlcea, demarat de către Consiliul Judeţean Vâlcea ce a obţinut finantare în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 Axa Prioritara 5 - Dezvoltare Durabilă, promovarea turismului, Domeniul Major de Intervenţie 5.2. – Crearea, dezvoltarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice. În cadrul proiectului Mirajul Oltului fac parte două obiective:
 Parcul acvatic şi centrul de relaxare Călimăneşti
 Parcul de agrement şi sport Jiblea.

Constantin Rădulescu, Președintele CJ Vâlcea

lasă-te purtat de valurile distracției!

descoperiți frumusețile parcului acvatic

galerie foto

Testimoniale

citiți părerile clienților

O echipă de angajați profesioniști, tot timpul cu zâmbetul pe buze, extrem de amabili. Recomandăm cu căldură!

Mariana și Andrei

Mariana și Andrei

Familia mea are o deosebită plăcere să înoate și astfel piscina la Mirajul Oltului este cu siguranță distractiv pentru că nu este doar o piscina normală, ci un parc acvatic deosebit. Fiul meu are doar 2 ani și are cea mai bună distracție în zona de lagună a piscinei, care este la mai puțin de un metru adâncime. Familia mea și cu mine iubim absolut acest loc.

Daria și Cornel

Daria și Cornel

Doar dorim să spunem că apreciem foarte mult felul în care se desfășoară lucrurile și oamenii care o fac să se întâmple. Este o experiență minunată și adaugă atât de multă semnificație vieții noastre. În special, piscina este mai bună decât oricând. Conducerea și personalul fac o treabă minunată și este întotdeauna o plăcere să fiu acolo.

Mircea

Mircea